Serveis de transport

Serveis de transport

QUI SOM

Garrotxa Serveis de Transport som una empresa dedicada al transport SP amb camions-grua que gràcies a un equip avalat per la seva especialització i experiència, una àmplia flota de camions i grues amb una variada gamma de mides i models, podem oferir un servei integral de transport i manipulació de càrregues amb grua per a solucionar amb eficiència qualsevol necessitat de transport de productes i materials dels nostres clients.

Cobrim totes les necessitats en matèria de transport i elevació de càrrega; estem preparats per a resoldre qualsevol projecte. No dubteu a contactar amb nosaltres.

Camió grua descarregant una estructura

QUÈ FEM

El nostre servei de transport va des de la distribució diària de productes i materials de poques dimensions i pes, fins a la precisió del transport, elevació i col·locació de matèries de grans dimensions i tonatge

El nostre equip huma està qualificat i en contínua formació, disposa de carnet professional, cursos de seguretat i tots els requeriments que el mercat laboral sol·licita.

Donem suport a tot tipus d’empreses i industrials com constructors, jardiners i forestals, pintors, serrallers, electricistes…. i és per això que disposem d’una amplia gamma d’accessoris com cistelles, cabrestant, cistelles penjades, culleres bivalves, pinces, grapes, porta-palets o cubilots de diferent tipologia i cubicatges.

També disposem d’utillatge modern i versàtil com gats, tanquetes, carretons elevadors, transpalets, eslingues… pel desplaçament, extracció, elevació i protecció de maquinària i mercaderies tant pesades com delicades.

Visitem els emplaçaments, estudiem qualsevol projecte que ens proposi el client i elaborem un pla d’actuació segur, eficaç i ràpid, tenint en compte tots els riscos que puguin sorgir per tal de garantir-ne l’èxit.

Gestionem els tràmits amb ajuntaments i policia local: permisos d’ocupació de via pública, reserva d’aparcaments, obstrucció de vies i carrers.

Per a grans obres es realitzen contractes de servei amb pressupost personalitzat i descomptes segons quantitat i ubicació. Realitzem pressupostos sense compromís.

CONTACTE

Oficines:
Carrer Escultor Lluís Curós Morató, 2
(Polígon Industrial La Serra)
17176 Sant Esteve d’en Bas
Tel. 972 263 858
Mòbil 699 432 134
garrotxa@garrotxaserveis.com

Magatzem:
Carrer de la Parcelària, 10B
(Polígon Industrial de Les Preses)
17178 Les Preses