Serveis de construcció

Serveis de construcció

QUI SOM

Garrotxa Serveis de Construcció és una empresa familiar fundada el 1978, consolidada en el sector de la construcció amb més de 30 anys d’experiència. Formem un equip de professionals amb un objectiu comú: oferir un servei i un producte de qualitat, amb un tracte personalitzat per satisfer les expectatives i necessitats dels nostres clients. La nostra trajectòria ens avala per crear i desenvolupar qualsevol tipus de projecte, cuidant el més mínim detall, utilitzant les noves tecnologies i exigències del mercat. Un equip humà eficaç, qualificat, consolidat i responsable, ens garanteix donar el millor servei en qualsevol tipus d’actuació.

Garrotxa Serveis de Construcció està agremiada de la UEC (Unió d’Empresaris de la Construcció) i té compte amb l’entitat PLG (Prevenció Laboral Gironina) que gestiona les revisions mèdiques dels treballadors, la prevenció i la seguretat en el treball,  millorant la qualitat i serveis de l’empresa envers els seus treballadors.

Garrotxa serveis de construcció

QUÈ FEM

Des de la primera idea fins al manteniment de l’obra acabada, oferim tots els nostres serveis amb el propòsit d’aconseguir que la preocupació dels nostres clients sigui nul·la.

El bon resultat aconseguit amb les obres claus en mà, fa que prioritzem aquest mètode de treball per executar i gestionar les nostres obres. Ens adaptem per realitzar qualsevol tipus d’actuació, gestionant i tramitant tots els documents necessaris.

Obra nova residencial, obra nova industrial, obra pública, enderrocs, rehabilitacions, restauracions, reformes d’habitatges o petites reparacions (humitats, esquerdes, embossos, neteges…)

Podem realitzar obres per diferents administracions, donat que disposem de Classificació Empresarial, tant de la Generalitat de Catalunya com de l’Estat Espanyol.

Garrotxa serveis de construcció

OBRES

Combinant la qualitat, experiència i capacitat podem garantir als nostres clients un servei integral excel·lent planificant fins a l’últim servei implicat. Deixa la teva propietat a les nostres mans.

Obres destacades

Obra nova residencial

Rehabilitació i restauració

Reforma

Obra nova industrial

Obra pública

CONTACTE

Oficines i magatzem:
Carrer Escultor Lluís Curós Morató, 2
17176 Sant Esteve d’en Bas
Tel. 972 263 858
garrotxa@garrotxaserveis.com